Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

12345x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy gram na serwerze i ktoś mówi coś przez mikro to nie słychać go jak mówi tylko jest taki jak by robot gadał.
Wie ktoś o co chodzi?
Dam like.
Gram na steam.

Opublikowano

Witam mam problem gdy gram na serwerze i ktoś mówi coś przez mikro to nie słychać go jak mówi tylko jest taki jak by robot gadał.

Wie ktoś o co chodzi?

Dam like.

Gram na steam.

ta

wymien karte dzwiekowa najlepiej kup ta

http://allegro.pl/audiotrak-prodigy-cube-karta-dzwiekowa-zewn-i-dac-i3003870694.html

do tego to

http://allegro.pl/karta-graficzna-asus-gtx550-ti-directcu-1gb-ddr5-i3007246250.html

bedzie all pieknie dzialac

Opublikowano

Tak kurwa jak może być zjebana karta dźwiękowa jak mam tak tylko na 1 serwerze (FFA owoce egzotyczne)
A na innych jest w porządku więc jeśli nie wiesz to nie pisz...

Opublikowano

Jeśli masz steam, to jest to spowodowane aktualizacją która właśnie była. Nieźle namieszali z tym..

@Hakier2098 - Nie pisz głupot..

Opublikowano

Problem moze tez lezec po stonie komend, zle doblares komendy i przez to kogos Ci przerywa

Ale to juz musi sie odezwac ktos bardziej ogarniajacy w komendach bo ja daaawno nie gralem i pozapominalem

Won kidzie z tego forum

Opublikowano

No to widocznie problem występuje na niektórych, przypadkowych serwerach. I tak nic z tym nie zrobisz na razie. Poczekaj do aktualizacji.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja mam steam, i słysze na każdym serwerze normalnie, też gram na owockach, hashjama, i wielu innych.

Słysze steamów,nonsteamów.

Problem zapewne leży po twojej stronie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...